HAAND ØLFESTIVAL 2014

Haandbryggeriet inviterer til festival for tredje år på rad og i år skal 19 bryggerier fra Europa og USA delta.

HAAND ØLFESTIVAL 2014

På Haand Ølfestival møter du bryggerne som serverer sine beste øl fra fat og flaske. Du kan velge blant 150 ulike øl, og smake deg gjennom både spennende nyskapende øl og mer klassiske øltyper. Festivalen holdes Haandbryggeriet sine lokaler på Sundland i Drammen, Skogliveien, 4 bygg H. Festivalområdet er i bryggerihallen, samt tilhørende uteareal med 500 sitteplasser.

Billetter inkluderer festivalglass og 5 øl á 15cl. De fleste ønsker nok å smake litt mer enn 5 typer og kan da kjøpe ølsjetonger til kr 25 per stykk. Det vil også bli servert kortreist festivalmat av god kvalitet, til priser som er lovet satt på et hyggelige nivå.

Fredag, 23. mai 16-22 – Lørdag 24. mai 12-22
Adkomst: Tog til Drammen stasjon. Derfra ca. 15 minutters gange. Også buss 25 fra Drammen busstasjon mot Gulskogen med avstigning Prof. Smiths Allé.

Billetter i forhåndssalg nå.
Pris kr. 300 + billettavgift per dag.
www.billettservice.no, Narvesen, 7-Eleven eller tlf 815 33 133.

Haand Ølfestival 2014 poster-page-001

Skriv en kommentar