Konkurranse: BEER 14 – 1. del

Vi har fått tak i noen billetter til BEER 14, på Soria Moria i Oslo, kommende helg. Disse ønsker vi å dele med våre lesere og hva er da mer natrulig enn en liten konkurranse.

Konkurranse: BEER 14 – 1. del

Vi kjører konkurranse i dag, onsdag og torsdag, med to billetter i premie hver av dagene. En kunnskapskonkurranse er alltid gøy, men i disse internettider blir det fort et ØP-mesterskap i googling og vi har derfor valgt spørsmål som er både mer spennende og rettferdige og ikke minst krever litt mer fantasien. 

Tre konkurranser på tre dager gjør selvsagt at vi må ha korte svarfrister Vi har valgt 20:00 hver av dagene. Svar gis i kommentarfeltet under konkurransen. Dersom du ikke har kommentert på Ølportalen tidligere kan det ta litt tid før vi får godkjent svaret. Svar vi mottar andre veier, som Facebook og mail, vil ikke bli godtatt. Ølportalens redaksjon fungerer som jury i konkurransen og ved like svar vil tidspunkt og begrunnelse bli vurdert. Billettene gjelder for fredag 25. april, 16:00 – 21:00.

Dagens spørsmål:

Hva er det beste med ølfestivaler?

 

Beer 14 arrangeres av Beer Enthusiast, du finner deres facebookside her.

 

Vis 8 kommentarer

 1. Det beste med ølfestivaler er muligheten til å prate med bryggerne eller produsentene selv. Selvfølgelig er det også spennende å smake nye øl som ikke er lett tilgjengelig.

 2. Det beste med ølfestivaler er sammensatt. Muligheten til å smake på mange spennende øl som man ikke finner på butikken eller det lokale vinmonopolet står høyt. Men det beste er kanskje at man ofte treffer så mange andre mennesker som deler lidenskapen for verdens beste drikk, ølet! Alle diskusjonene, meningsutvekslingene og eventuelle nye ølbekjentskaper står igjen som noe av det aller beste med en god ølfestival.

 3. Å kunne møte personen bak det du har i glasset.

 4. Å møte likesinnede, forvridde og autister forent under maltparaplyen

 5. Mulighet for å smake ellers vanskelig tilgjengelige øl, som f.eks. Närke Bäver som jeg fikk tak i hos Haand i fjor

 6. Supert å kunne få inspirasjon og kunne smake og møte flinke folk! Det ville jeg jamen likt:)

  Hilsen fra
  Tone i Færder

 7. Både nye øl og folk er kjekt, men det finst ein sport som er mest gjevande på ølfestivalar og bikertreff: Skjeggteljing!

 8. Det beste er at man får nye inpulser og nyheter direkte fra bryggeriene.
  Når vi i dagens samfunn ikke får lov å skrive om produkter uten å bli bøtelagt og straffes så er dette den perfekte arena for alle som produsere,drikker og elsker øl i alle farger og fasonger.
  Leve rettferdighet!!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.