Konkurranse: Beer 14 – 2. del

To nye billetter i premie i dag. Vi oppfordrer alle deltagere til å både bruke fantasi og ta seg tid til en begrunnelse.

Konkurranse: Beer 14 – 2. del

Vi gratulerer Einar Foss med seieren i gårdagens konkurranse. Han vant med følgende beskrivelse av hva som er det beste med ølfestivaler:

Det beste med ølfestivaler er sammensatt. Muligheten til å smake på mange spennende øl som man ikke finner på butikken eller det lokale vinmonopolet står høyt. Men det beste er kanskje at man ofte treffer så mange andre mennesker som deler lidenskapen for verdens beste drikk, ølet! Alle diskusjonene, meningsutvekslingene og eventuelle nye ølbekjentskaper står igjen som noe av det aller beste med en god ølfestival.

Så kjører vi i gang dagens konkurranse. Som i går er det to billetter i premie til vinneren og svarfristen er 20:00. 

Dagens spørsmål:

Hva er ditt drømmebryggeri på en ølfestival?

Svar gis i kommentarfeltet under konkurransen. Dersom du ikke har kommentert på Ølportalen tidligere kan det ta litt tid før vi får godkjent svaret. Svar vi mottar andre veier, som Facebook og mail, vil ikke bli godtatt. Ølportalens redaksjon fungerer som jury i konkurransen og ved like svar vil tidspunkt og begrunnelse bli vurdert. Billettene gjelder for fredag 25. april, 16:00 – 21:00.

 

Beer 14 arrangeres av Beer Enthusiast, du finner deres facebookside her.

 

Vis 8 kommentarer

  1. Mange vil nok mene at det er et banalt og forutsigbart svar, men jeg synes alle ølfestivaler som greier å hanke inn de legendariske belgerne i Cantillon bør prise seg lykkelige.

    I tillegg til å være et surølsbryggeri i verdensklasse, er de også en dypt sympatisk gjeng oppriktige håndverkere som elsker å dele sin kjærlighet for bryggfaget med både nye og gamle bekjente.

    At de samtidig har nesten utrolig lave priser både på sine egne internsmakinger og butikkutsalget, understreker bare at de har mange andre motiver enn økonomiske når de åpner armene – enten man bare er en ivrig ølhund eller brygger selv.

  2. Mitt drømmebryggeri på en ølfestival må være Dogfish Head, å kunne møte Sam Caligione. Å få snakke med mannen bak bryggeriet som plasserte lista litt høyere i ølverdenen, må være den ultimate ølfestivalopplevelsen.

  3. Det finnes egentlig for mange gode bryggerier til at jeg klarer å bestemme meg for et. Mikkeller henger veldig høyt oppe og jeg har lagt igjen godt med penger i butikken deres på Nørrebro, men de er ikke det eneste gode bryggeriet.

    På en ølfestival er jeg ikke bare interessert i hvor godt ølet smaker, men også hvor tilgjengelige bryggeriet er for en prat, hvor villig de er til å dele på sine «hemmeligheter» for hjemmebryggere og om de har med seg noen spesielle øl som du ikke vil kunne få tak i på butikken/polet.

    Drømmebryggeriet blir derfor ikke et bestemt bryggeri, men hvordan et bryggeri prioriterer en ølfestival. Hansa skal i utgangspunktet kunne være like mye drømmebryggeri som Mikkeller hvis de hadde giddet å gjøre noe spesielt for en ølfestival.

  4. Westvleteren. Munker på ølfestival, hvor kult hadde ikke det vært? Samme hvilket trappistbryggeri som hadde kommet, hadde jeg prist meg lykkelig, men de kompromissløse munkene fra Westvleteren er så soleklart drømmen. Dette bryggeriet lager verdens beste øl badet i all verdens mystikk og de styrer trappistordenen med hard hånd og kaster ut alle som blir for kommersielle. Her skal alle inntekter gå til klosterdrift og veldedighet, og de lager øl som kun skal selges fra Westvleterens eget utsalg på klosteret. Westvleteren på ølfestival er ikke akkurat et realistisk mål, men det er en fantastisk drøm.

  5. Drømmebryggeriet må være mitt eget Norwego hjemmebryggeri, men som realist så ville det vært gøy å treffe noe så fantastisk som Nøgne Ø.
    Og de er jo der det skjer så lykken skinner på alles veier

  6. Spencer Brewery! Hadde vært fenomenalt artig å prate med de nye munkene og smakt deres Spencer Trappist Ale. Ellers hadde en duel mellom Evil Twin og Mikkeller vært artig, to brøde kappes om episk øl.

  7. Òg jeg ville gjerne møte Skovlyst! Synes det hadde vært gøy å smake på øl med ekstrakter fra skogens safter:)
    Hilsen fra Tone i Færder

  8. Mikkeller nevnes et par ganger i kommentarfeltet. Som «drømme»bryggeri passer det, men ikke som bryggeri…

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.