Konkurranse: Beer 14 – 3. og siste sjanse

Konkurranse: Beer 14 – 3. og siste sjanse

Vi gratulerer Einar Gustavsson med seieren i gårdagens konkurranse. Han våget å legge sperrer og virkelighet til side, når det gjelder bryggeri på ølfestival, og vant dermed med denne drømmen:

Westvleteren. Munker på ølfestival, hvor kult hadde ikke det vært? Samme hvilket trappistbryggeri som hadde kommet, hadde jeg prist meg lykkelig, men de kompromissløse munkene fra Westvleteren er så soleklart drømmen. Dette bryggeriet lager verdens beste øl badet i all verdens mystikk og de styrer trappistordenen med hard hånd og kaster ut alle som blir for kommersielle. Her skal alle inntekter gå til klosterdrift og veldedighet, og de lager øl som kun skal selges fra Westvleterens eget utsalg på klosteret. Westvleteren på ølfestival er ikke akkurat et realistisk mål, men det er en fantastisk drøm.

Så kjører vi i gang dagens konkurranse, som er den siste i denne omgang. To billetter i premie og svarfrist 20:00 også i dag.

Dagens spørsmål:

Hva er ditt beste ølfestivalminne?

Svar gis i kommentarfeltet under konkurransen. Dersom du ikke har kommentert på Ølportalen tidligere kan det ta litt tid før vi får godkjent svaret. Svar vi mottar andre veier, som Facebook og mail, vil ikke bli godtatt. Ølportalens redaksjon fungerer som jury i konkurransen og ved like svar vil tidspunkt og begrunnelse bli vurdert. Billettene gjelder for fredag 25. april, 16:00 – 21:00.

 

Beer 14 arrangeres av Beer Enthusiast, du finner deres facebookside her.

 

Vis 9 kommentarer

 1. Til tross for at det har blitt mye reising og enda flere omturer for å oppsøke gode maltbrygg de siste årene, sånn cirka 50/50 til samboerens glede og frustrasjon tror jeg, har jeg fortsatt til gode å delta på en ordentlig ølfestival.

  Jeg vet likevel at ølet aldri smaker bedre enn i sosialt lag, ikke minst med likesinnede, og noen av mine aller triveligste opplevelser har bunnet ut i møter med alskens rare, spennende folk på puber rundt omkring i verden.

  Å bare kunne tusle opp den ikke altfor lange bakken til Torshov for å ta en øl og slå av en prat med noen av favorittprodusentene mine og andre ølhunder høres ut som en perfekt debut i ølfestivalverdenen. Og bra grobunn for nye minner.

 2. Haandbryggeriets festival i 2013 var et høydepunkt, vi ankom Drammen med tog i kanonvær og spaserte bort til Haandbryggeriet. Dette var med gamle venner fra studietiden som jeg ikke hadde sett på lenge. Vi ankom og begynte rett på. Der fikk jeg smakt Aquatosk fra Ægir og møte Evan Lewis. Vi satte oss ut i finværet og pratet om gamle tider og drakk for fler sjetonger enn vi kanskje burde. Dette må ha vært det fineste været og den beste stemningen jeg har opplevd på en ølfestival. Det var en perfekt dag.

  1. Siden dette var siste runde utpeker vi like godt vinneren her og siden dette kommer som et svar til Erik er naturligvis han som er vinneren av denne runden. Mail er sendt.

   1. Jeg har ikke fått mail 😛

    1. Sorry, havnet i spamfilteret 🙂

     1. Hmmm, vet ikke helt om du fortjener premien om du sender Ølportalen direkte i spamfilteret 😉

 3. Har ikke vært på noen festivaler enda, men jeg var invitert til å delta på messe for å presentere mitt eget øl der. En kommentar fra selveste Ringnes gjorde stor lykke hos meg: «Så heldige vi er som får stå ved siden av deg». Jeg kommer aldri til å glemme kommentaren, jeg tviler sterkt på at den var ironisk ment – jeg hadde kø foran disken min så og si hele dagen. Herlig 🙂

 4. I fjor på Borefts Bier festival (de Molen) for første gang. Vi gikk av toget i den lille landsbyen Bodegraven og var spente på om vi ville finne fram til festivalområdet uten kart. Lo godt da vi skjønte at det bare var å følge den strie strømmen av middelaldrende, skjeggete menn. Resten av dagen ble for øvrig tilbrakt i strålende sol med hovedsaklig nederlendere som ikke forstod hvorfor vi hadde tatt oss bryet med å dra så langt kun for en ølfestival. En bra dag!

 5. Synes Haandbryggeriet ølfestival i fjor var helt fantastisk med mange gode øl og helt fantastisk vær. Stemningen var på topp ute i «bakgården» der vi koste oss med godt øl ute i solen. Maten var også veldig god. Hadde med meg pappa og fetteren min som ikke er så bevandret innen håndbryggeriverdenen, men også de koste seg stort. Selv om Aquatosk fra Ægir ble litt vel uvant smak for de to andre :-)Øl lagret på akevittfat gir jo en litt spesiel smak ;-)Helt topp arrangement og gleder oss til årets festival.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.