Science Pub på VilVite (Bergen)

7. mai arrangerer VilVite i Bergen Sience Pub, med fokus på smak og ernæring. Foredragsholdere er Oddrun Gudbrandsen, Hanne Frosta og Gahr Smith-Gahrsen.

Science Pub på VilVite (Bergen)

Science Pub er et samarbeid mellom VilVite, Forskningsdagene i Bergen og Bergen Næringsråd. Målgruppen er studenter og ellers voksne generelt. Aldersgrensen er naturlig nok 18 år.

Oddrun Gudbrandsen er PhD fra UiB og jobber som forsker ved Klinisk institutt ved UiB. Hennes foredrag har temaet «Hvorfor er det slik at noen mennesker kan spise mye energi uten å legge på seg, mens andre legger på seg nesten bare ved å tenke på mat?» og bør være av interesse for mange.

Hanne Frosta, for mange bedre kjent som Hanne på Høyden, er svært opptatt av norske og kortreiste matvarer og litt over snittet interessert i øl. I tillegg til å servere selvbrygget øl på Hanne på Høyden sitter hun i styret for Bergen Ølfestival. Hanne skal denne kvelden fortelle litt om sin matfilosofi og hva som driver henne.

Gahr Smith-Gahrsen burde være kjent for våre lesere, men for eventuelt nye lesere oppsummerer vi: Bryggmester på 7 Fjell, Norgesmester i hjemmebrygging, vandrende bryggeleksikon og aktiv i Nordbrygg. Gahr skale dele litt av sin kunnskap om «Ølets Historie» og kjenner vi mannen rett blir det nok av både fakta og anekdoter for selv den mest ihuga ølnerd.

Etter foredragene arrangeres det smaksverksted og ølverksted, der det er mulig å ta en prat med dagens foredragsholdere. Vi har også fått bekreftet at VilSpise har oppgradert sitt ølutvalg en smule i anledning arrangementet.

Billett kr 160,-
BT-kort/Bergen Næringsråd kr 120,-
Student kr 100,-

Mer informasjon og link til påmelding (frist 5. mai) finner der her.

Skriv en kommentar