Bryggeripub på jakt etter lokaler i Skedsmo

Bryggeripub på jakt etter lokaler i Skedsmo

Daglig leder i Fossen Bryggeripub i Dale i Sunnfjord, Else Marie Skår, planlegger å flytt østover og ønsker da å ta med seg jobben. Det vil si at hun ønsker å videreutvikle konseptet for Fossen Bryggeripub i Skedsmo kommune.

Fossen drives i dag med en kombinasjon av tradisjonsrik hjemmelaget mat, flere varianter av egenbrygget øl og et solid utvalg i øl fra norske og utenlandske bryggerier. Det legges vekt på god atmosfære og ditto service. Puben åpnet i juni 2012 og var med det første bryggeripub i Sunnfjord

Skår er på jakt etter et lokale med et areal på 200 kvm og oppover. Om du skulle kjenne til noe som er, eller blir, ledig håper vi du tar kontakt. Kontaktinformasjon finner du her. 

Skriv en kommentar