Ølspesialisten i Skien

Interessen for øl øker jevnt og trutt og det blir stadig flere norske bryggerier, men det er vel bare å innrømme at butikkjeden ikke helt har klart å henge med. Derfor er det trivelig at det finnes kjøpmenn som tar et ekstra tak for å få et godt ølutvalg i sin butikk. Kristoffer Andre Fjeld Lillefjære er en av disse.

Ølspesialisten i Skien

Kristoffer Andre Fjeld Lillefjære på Meny Rising rett utenfor Skien sentrum er enda en av disse driftige Meny-kjøpmennene som har et hjerte som banker for godt øl. Han tar ikke bare inn det som er tilgjengelig via grossistene, han drar aktivt ut og søker opp nye øl, og henter sogar øl hos produsentene selv!

En imponerende ølavdeling viser oss at han tar denne jobben på det største alvor. Kristoffer innehar dessuten en solid kunnskap om de forskjellige typene han selger og for å kunne gi kundene veiledning og råd har han selvfølgelig smakt seg igjennom hele utvalget. Det er hans personlige forkjærlighet for øl som har gjort at ølhyllene på Rising inneholder øl fra små og store bryggerier fra hele Norge (og en del fra resten av verden). Meny Rising er nemlig en liten butikk etter Meny-standard, men med et ølutvalg som trekker kunder fra en vid omkrets.

Vi synes det er morsomt at det finnes slike ildsjeler rundt omkring i landet. Og ikke minst at det fremdeles finnes butikker og kjeder som lar de ansatte få sette sitt preg på vareutvalget ved å tillate innkjøp utenfor de etablerte grossistene.
Et eksempel til etterfølgelse både for kjøpmenn som vil utvide utvalget og for kjeder når det gjelder å la slike kjøpmenn sette sitt preg på butikkene.

Vis kommentar

  1. En god anbefaling. Jeg var der i går, og fikk veldig god service, både kunnskapsrik og hyggelig. Anbefaler denne plassen på det sterkeste

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.