Ny vurdering for Bryggerifestivalen

Det er lys i tunnellen for Bryggerifestivalen og det er ikke et tog som kommer mot.

Ny vurdering for Bryggerifestivalen

Etter at media tok tak i saken om at Bryggerifestivalen 2014 var avlyst har politikerne sett på dette på nytt. Fungerende ordfører Knut Fagerbakke  forteller i diskusjon med festivalens daglige leder, Aslaug Rustad, at han har bedt administrasjonen se på saken på nytt, og denne gang betrakte festivalen som et sesongarrangement. Sesongarrangement vil i forhold til lovverket si at dette gjentas årlig. Noe som gir mulighet for alminnelig skjenkeløyve og dermed også tillatelse til å kjøpe øl over 4,7% direkte fra bryggerier eller distributør. Dermed ser det ut til at det allikevel blir festival.

Før øyeblikket kan diskusjonen på NRK Trøndelag høres her, men vi er ikke siker på om den blir tilgjengelig på denne linken fremover.

Skriv en kommentar