Poløl fra Cold Boy

Med i Vinmonopolets slipp denne uken er Cold Boys første listing på Vinmonopolet og samtidig det første ølet de har produsert i Norge.

Poløl fra Cold Boy

Fra butikkhyllene kjenner vi Pale Ale, Premium Ale og Stout fra Cold Boy, alle produsert utenfor landets grenser. Bryggeriet jobber med finansieringen av eget bryggeanlegg i Askim, men har samtidig vært hos Det Lille Bryggeri på Rena og brygget en Dobbel IPA. Denne har fått navnet «8 kanoner». Navnet henspiller på de 8 kanonene som ble brukt ved slaget ved Langnes Skanse i Askim i 1814. For å matche de 8 kanonene er det brukt 8 forskjellige ingredienser og ABV er på 8,0%.

Oppskriften for «8 Kanoner» er utviklet av Anders Riseng og er brygget av ham sammen med Arvid H. Tennefoss fra ColdBoy, med kyndig assistanse fra Tom Tørresdal og Knut Brevig fra Det Lille Bryggeriet.

«8 Kanoner» er tilgjengelig fra slippet 4. juli og listet i bestillingsutvalget. Den har artikkelnr. 1618602

ColdBoy_8_canons-bakside

Skriv en kommentar