Hansa lanserer Porter

Hansa utvider sin spesialserie med en porter i butikkstyrke.

Hansa lanserer Porter

Hansa Borg Bryggerier utvider sin Hansa Spesial-serie med en ny variant og lanserer Hansa Spesial Porter på 4,6 % den 15. september. Hvis du er på Bergen Ølfestival denne helgen kan du derimot smake den allerede nå.

Fakta

Hansa Spesial Serien
19,5% av spesialøl segmentet

Hansa IPA: Største spesialøl variant i dagligvarehandelen

Hansa Hvete: Største hveteøl i dagligvarehandelen

Hansa Bayer: Vekst på 217% siden relanseringen sept. 2013

Bryggeriet beskriver sitt nye øl på følgende måte: «Hansa Spesial Porter er en mørk og aromatisk overgjæret øl, men fremstår likevel som lett å drikke. Ølet er brygget med mørkbrent malt og engelsk humle. Dette gir en søtlig, svakt brent smak og duft av karamell og sjokolade. I tillegg har vi brukt rug for å få den karakteristiske tørre ettersmaken.»

Merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen mener porteren ikke står særlig tilbake for andre portere som er å få kjøpt i Norge:

– Vi mener vi har fått frem en meget god porter som har myk smak og aroma, og som absolutt vil gi forbrukerne en god Porter-opplevelse.

Ann-Therese Samuelsen

Merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen viser stolt frem Hansas nye porter.

Spesial-serien til Hansa har så langt vært en stor suksess, hvor Hansa IPA har blitt en bestselger.

Hva kan vi forvente av Hansa fremover – når vil dere for eksempel lansere overgjæret øl på Vinmonopolet?

– Vi jobber stadig med innovasjoner, også i Spesial-serien, men kan dessverre ikke si noe nå om hvilke varianter vi jobber med for de neste årene. Når det er sagt håper vi at vi i løpet av 2015 vil kunne lansere overgjæret øl på Vinmonopolet, sier Samuelsen til Ølportalen.

Skriv en kommentar