Nøgne Ø kupper kranene på Cafe Sara

I morgen – torsdag 18. september – overtar Nøgne Ø tappekranene på Cafe Sara. I tillegg blir det foredrag og prøvesmaking med gründer og bryggerimester Kjetil Jikiun.

Nøgne Ø kupper kranene på Cafe Sara

Kjetil Jikiun holder foredrag med prøvesmaking på Verkstedet Bar i Oslo. Dette er nabobaren til Cafe Sara. Foredraget vil handle om Nøgne Øs historie og øl mer generelt. Til prøvesmakingen vil det bli servert fire øl; Wit, Brown Ale, Vic Secret og Imperial Stout.

Etter foredraget flyttes arrangementet til Cafe Sara, hvor Nøgne Ø vil ta over kranene til det kjente utestedet i Hausmanns gate i Oslo. Jikun vil, sammen med markedsansvarlig i Nøgne Ø, Tom Young, være tilgjengelig for spørsmål og samtaler om øl ut over kvelden.

– Det er ikke så ofte det skjer krankupp i Norge. Cafe Sara har de senere årene seilt opp som et sted med masse spennende øl på kraner og flasker. For oss i Nøgne Ø er det spesielt hyggelig at de er så flinke til å ta inn øl fra nystartede mikrobryggerier, og at de på den måten er med på å heve folks bevissthet for hva som brygges i landet, sier Young til Ølportalen.

Under krankuppet vil det bli tilbys en rekke øl fra Nøgne Ø:

 • Man in the Moon (fat)
 • Python Pilsner (fat)
 • India Pale Ale (fat)
 • Red Horizon 3 (fat)
 • Single Hop Citra IPA (fat)
 • Imperial Rye Porter (fat)
 • Saison (fat)
 • Blonde (fat)
 • Vic Secret (fat)
 • Skog & Mark (flaske)
 • Tindved (flaske)
 • Imperial Stout Barrel Aged (flaske)

I tillegg til disse ølene, vil Cafe Sara også ha sitt vanlige utvalg.

Foredraget starter klokken 17, mens krankuppet begynner klokken 18. Foredraget med prøvesmaking vil koste hundre kroner. Billetter blir solgt i døren.

Vis 2 kommentarer

 1. Jeg glemte å nevne at fatet med Man in the Moon er det eneste som eksisterer i Norge. Det blir altså den eneste sjansen til å smake dette ølet her hjemme.

 2. En stor takk til alle som møtte opp på gårsdagens arrangement på Verkstedet og Cafe Sara! Takk til Kjetil Jikiun og Tom Young som tok turen fra Grimstad, til alle de som jobbet under arrangementet og ikke mist til Ølportalen. God helg!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.