Mikkeller besøker Oslo

Ølakademiet inviterer til gjestebud når en representant fra Mikkeller besøker Oslo for en helg med flere arrangementer i ølets tegn. Lørdag 20. september klokken 19:00 blir det Ølbryggers middag på Madu Grims Grenka!

Mikkeller besøker Oslo

Ølakademiets «Ølbryggers middag» holdes denne gangen på Madu, en restaurant beliggende i Oslo sentrum. Her skal det serveres en 5-retters middag med øl i og til maten.

Ølakademiet har for anledningen hentet en representant fra danske Mikkeller, som vil fortelle om bryggeriets historie. Han vil guide gjestene gjennom bruken av øl i og til de fem rettene.

Mikkeller ble grunnlagt av Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Klarup Keller i 2006. Samme år ble det kåret til årets danske mikrobryggeri, og i 2012 kom bryggeriet på 16. plass på rankingen over de beste bryggeriene i verden på rankingsiden RateBeer. Mikkeller er delvis et såkalt nomadebryggeri, det vil si at man leier bryggeutstyr hos andre bryggerier. Bryggeriet har brygget øl i blant annet Danmark, Norge, Belgia, Storbritannia og USA. I Norge har de brygget hos Nøgne Ø og Lervig Aktiebryggeri.

Sted: Madu, Nedre Slottsgate 2, 0158
Tidspunkt: 20. september 19:00
Pris: kr. 1.190,- /person (i prisen inngår guidet 5 retters middag med øl til alle retter.)

Foreløpig program:
19:00 Apéritif på Q-lounge, takterrassen på First Hotel Grims Grenka (Værforbehold om sted…)
19:30 Fri bordsetting
19:45 Velkommen og introduksjon ved Ølakademiet
19:50 Innledning ved Thomas Schøn fra Mikkeller
20:00 Start 5 retters middag
23:00 Avslutning
*Alle tidspunkt er cirka tider.

Meld deg på her

Skriv en kommentar