NY DATO 9 OKT: Regnbuen på Crowbar

Om du har tenkt deg en tur ut i Oslo på torsdag, mener vi at Crowbar bør være det selvsagte valget. Om du ikke tar turen innom på torsdag får du ikke noen ny sjanse til å smake 7 av de ølene de har på tapp den dagen.

NY DATO 9 OKT: Regnbuen på Crowbar

PÅ GRUNN AV TOLLUTFORDRINGER ER ARRANGEMENTET UTSATT TIL 9. OKTOBER

 

«The International Rainbow Project» er et britisk initiativ der 7 britiske bryggerier er matchet med like mange bryggerier fra andre steder i Europa. Matchingen skjedde ved trekking, der Lervig var representant for Norge og ble trukket sammen med Hawkshead Brewery under fargen grønn. Dette betydde at disse to har har brygget en IPA sammen, inspirert av nettopp denne fargen. Det ble en dobbelt IPA med einebær (grønne?), hampfrø og et lass humle. Andre byggeripar har brygget øl inspirert av fargene fiolett, gult, rød, blå, oransje og indigo.

Renbueøl

På torsdag 25/9 har du mulighet til å smake alle de 7 resultatene av disse brygerisamarbeidene på Crowbar, Torggata 32, i Oslo. Det kobles opp kun et fat av hvert øl, og dette blir den eneste muligheten for å smake disse ølene her i landet. De sjeldne varene vil være tilgjengelige fra dørene åpner 15:00 til det er tomt. Om andre bryggere enn Mike Murphy dukker opp vet vi ikke, men han har meldt sin ankomst i sekstiden og vi antar at han som vanlig er klar for å prate om øl.

Rainbow pairs

 

Skriv en kommentar