Bjorleik til helgen

Bor du i eller nær Bergen og driver med hjemmebrygging i en eller annen form, har vi en klar formening om hva du bør gjøre kommende lørdag.

Bjorleik til helgen

Norbrygg

Førstkommende helg, nærmere bestemt på lørdag 27/9, arrangeres Bjorleik på Laksevåg i Bergen. For de uinnvidde kan vi fortelle at Bjorleik skjer i regi av Norbrygg og er en samling for hjemmebryggere der det sosiale, med godt hjemmebrygg og gode diskusjoner, er en viktig del av kvelden. Men før en kommer så langt skal det holdes foredrag, det skal kåres vinnere i både flaskekonkurranse og publikumsfavoritt og det skal spises litt.
Årets foredragsholder er Christian Ødegård. Nå «production manager» på Ringnes og med erfaring fra både Mack og Lervig. Han er i tillegg en ivrig hjemmebrygger.

Årets arrangementsansvarlig, Espen Lodden, forteller at det fortsatt er billetter og minner om at disse må kjøpes på forhånd da det ikke vil bli solgt billetter i døren. Han ber oss også ta med at det i forbindelse med Bjorleik vil bli omvisning på 7 Fjell Bryggeri på fredagen. Her må de som er interessert i å være med ta direkte kontakt med Espen via Norbryggs forum.

Redaksjonen her stiller med to mann, og vi vet at det også dukker opp både profesjonelle og semiprofesjonelle bryggere, maltpushere, og en tidligere bladfyk som har gitt ut bok. Vi håper du også tar turen og kan fortelle at uansett hvor grønn du føler deg som hjemmebrygger, så vil du bli godt mottatt og ha gode muligheter for å knytte nye bekjentskaper.
Fristen for flaskekonkurransen er gått ut, men det er fortsatt mulig å melde seg på publikumsfavoritt om du skulle ønske det.

Billetter koster 170,-/220,- (medlem / ikke)  og kjøpes her.

Forumtråd med mer informasjon finner du her.

 

RDWHAHBAB

 

Skriv en kommentar