Grande Mike @ EurHop

Grande Mike @ EurHop

Lervig har sendt Mike Murphy og Morten Robberstad til Roma denne helgen. Der deltar de på EurHop Beer Festival. Dette er en festival med deltagere fra det meste av den vestlige verden og deltagerlisten bør absolutt være fristende for alle som er litt over snittet interessert i øl.  Lervig har med seg Hoppy Joe, Galaxy IPA, Lervig APa, Imperial Porter, Protester DIPA, Once You Go Black, og Belgian Black Ale.

Det rapporteres om en strålende festival med mye godt øl og god stemning til sent på kveld. Det rapporteres videre at Mike er en stor stjerne etter sin innsats på den romerske ølscenen. Han går etter sigende under tilnavnet Grande Mike på festivalen.

Både Mike og Jean de Roy fra Cantillion ser ut til å være godt fornøyde med festivalen.

Både Mike og Jean van Roy fra Cantillion ser ut til å være godt fornøyde med festivalen.

Skriv en kommentar