Telemarksmesterkskap i Hjemmebrygging

Telemarksmesterkskap i Hjemmebrygging

For andre gang inviterer Grenland Bryggerlag til Telemarksmesterskap i Hjemmebrygging. Arrangementet avholdes 11. oktober kl. 18-23 i Nabudohallen i Skien.

Konkurransen vil, i år som i fjor, være av typen «publikums favoritt». Der det blir premier til de tre mest populære bryggene, samt til beste eller mest kreative stand. I fjor var det over 26 påmeldte brygg, og arrangørene regner med at det blir flere i år.

Arrangementet er åpent for alle, også for folk utenfor Telemark. Påmeldingen for bryggere er fortsatt åpent. Dermed er det er bare å kaste seg på om du har et godt brygg klart til helgen. Billetter og informasjon om påmelding av brygg finnes på grenlandbryggerlag.no.

Mesterskapet har også egen facebookside.

Skriv en kommentar