Tradisjon med kveik

Tradisjon med kveik

Dersom du skal innom en av Vinmonopolets spesialutsalg i dag foreslår vi at du tar deg tid til å kikke etter et øl som allerede er på plass der. Kinn Tradisjon brygget sammen med Voss Bryggeri. Dette er varianten som er gjæret med kveik, noe som gir en annen smak enn på standard Tradisjon. Ølet finnes i et opplag på 2 000 flasker som alle har lik etikett som standardutgaven. Du må dermed snu flasken og se etter logoene til både Kinn og Voss Bryggeri for å identifisere ølet med kveik.

Vis 3 kommentarer

  1. Merk at dette er kveik fra Voss, spesifikt Svein Rivenes sin kveik, katalogisert av NCYC i England som NCYC 3545. Det er den samme kveiken som ble brukt i Voss Bryggeri sitt Vossaøl, som har vært på Cafe Sara og et par ølfestivaler.

  2. Hvordan skal dette smake? Prøvde en flaske: veldig lite (om noe) kullsyre, litt maltsmak ellers ganske så tamt. Er det sånn det skal være?

    1. Samme her. Nær ingen karbonering eller skum. Den lille surheten var der men en bismak av klor opplevdes tydelig. Det kan da ikke være meningen? Kan noen med kontakter få en uttalelse fra Kinn eller agent om at det distribuerte partiet er slik det var meningen det skulle være?

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.