Arendal Øl og Matfest

Når det arrangeres ølfestival i Arendal kan en fort få inntrykk av at det hele er satt opp etter metoden ”ja takk, litt av alt”, for her er det virkelig noe for en hver smak.

Arendal Øl og Matfest

I Arendal har en hoppet bukk over diskusjonen om det skal arrangeres festival eller fest, og like godt kjørt i gang med begge deler. Det hele toppes med et par ølrelaterte kurs, beer makers dinner og hjemmebryggerkonkurranse. Arrangementet går av stabelen 25. Oktober.

12:00             Ølhall på Clarion Tyholmen. Med blant annet Nøgne Ø, Apotekergården,
Fjellbryggeriet, Balder Brygg, Cask (dist.), Norsk Ølimport (imp.) og flere.
Denne facebooksiden er et greit sted å følge med på hva mer som dukker opp.

14:00             Kurs: Kræsjkurs i øl, Carolina Bodin

16:00             Kurs: Ølets Anatomi, med Tom Young

18:00             Ølhallen omarbeides til ”Øtelt” i oktoberfestsstil med ompasteming og det som hører med.

18:30             Beer Makers Dinner, med Nøgne Ø på Kitchen & Table, der alle utstillende bryggerier/ distibutører/ importører er invitert.

En gang mellom 12:00 og 18:00 vil det også bli kåret vinnere i hjemmebryggerkonkurransen. Det konkurreres i følgende klasser ihht. Norbryggs definisjoner:

Lys Ale/
IPA inkludert Imperial
Stout/Porter inkludert imperial
Lys lager
Hveteøl

Deltager i konkurransen må levere 2 flasker, merket med; navn, kontaktinformasjon og klasse, i resepsjonen på Clarion Tyholmen senest fredag 17. Oktober.

Arrangørene kan ikke garantere at det ikke dukker opp andre aktiviteter  og når det er en rekke caféer og restauranter med på moroa vil nok være noe å finne for enhver smak.

 

Skriv en kommentar