Panelpresentasjon og prøvesmaking på Verkstedet (Oslo)

Panelpresentasjon og prøvesmaking på Verkstedet (Oslo)

Onsdag 29. oktober kl. 19:00 blir det panelprestentasjon og prøvesmaking med Buxton Brewery og Haandbryggeriet på Verkstedet Bar (Hausmannsgt. 29). De to nevnte bryggeriene tar med 5 øl hver.

Buxton Brewery så dagens lys i 2009, med Colin Stronge som head brewer. De selger øl til 14 land på 5 kontinenter, inkludert Norge, og stiller med General Manager Geoff Quinn og Brewery Manager Denis Johnstone. Holst Wines er norsk importør.

Haandbryggeriet er Drammens stolthet og er  rangert på Ratebeer som en av verdens 100 beste bryggerier, kun i selskap med Nøgne Ø her til lands. Head Brewer er Jens Maudal som kommer på besøk for anledningen sammen med markedssjefen Ole Richard Lund.

Konfransier for anledningen er journalist, forfatter og tubaist Gustav Jørgensen. Tubaen har han neppe med seg, men det hindrer nok ikke Gustav å holde forsamlingen både interesserte og informerte.

Haandbryggeriet Surøl sara

Vis kommentar

  1. Velkommen til panelpresentasjon og prøvesmaking med bryggeriene Buxton og Haandbryggeriet på Verkstedet Bar i regi av Buxton Brewery, Haandbryggeriet og Cafe Sara. Kr 200 i entre. (Kun kontant betaling i døren).

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.