Julekalender fra Fjellbryggeriet

Julekalender fra Fjellbryggeriet

For noen år siden var det en vits at far skulle ha egen juleølkalender, en kasse med 24 øl. Etterhvert som det har blitt mer forskjellig øl tilgjengelig, har det dukket opp forskjellige og mer avanserte varianter rundt omkring i ølintereserte hjem. Noen får kona til å pakke inn, noen limer en plate over ølkassen slik at de ikke ser hva som er neste dags øl, og etterhvert har det kommet pappesker spesiallaget for formålet som denne fra Bryggselv.

Fjellbryggeriet i Åmotsdalen tar dette et skritt videre og selger i år komplette kalendere. Disse inneholder 24 av bryggeriets egne øl. Både juleøl og et utvalg av bryggeriets forskjellige øl i butikkstyrke. Kalenderen er laget i et opplag på 125 og da vi fikk nyheten for et par dager siden var de første 25 ute gjennoom dørene. Årets kalender selges kun på bryggeriets utsalg i Åmotsdalen. Om dette blir gjentatt neste år, og i hvilket opplag den da kommer, avhenger helt og holdent av årets interesse.

Her må vi legge til at dersom  Sylvi holder det hun lover om salg av sterkere saker fra produsentene kan slike kalendere blir riktig smakfulle og spennende om noen år.

Fjellbryggeriet julekalender 2

Vis 3 kommentarer

  1. Morsomt tiltak fra Fjellbryggeriet!

    Angående esken fra Bryggselv… 250,- kroner for en tom pappeske. Det er i drøyeste laget.. uansett sammenheng!

  2. Kult nok dette, men det heter adventskalender og ikke julekalender. Julekalender er noe helt annet.

    1. Javel? Kva da?

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.