Brygg med to bryggmestre (Oslo)

Litt kursing kan gjøre forskjellen på en anstendig og en god hjemmebrygger. Smakselv kjører en serie de kaller brygg med en bryggmester som kan gi hjemmebryggere det lille ekstra.

Brygg med to bryggmestre (Oslo)

I sitt konsept «Brygg med en Bryggmester» har Smakselv kommet til Voss Bryggeri. De sender ikke bare en men to bryggere. Bryggmester Andrew Rathband er utdannet ved Heriot-Watt University. En utdannelse som går for å være den beste i Europa. «Teknisk sjef» og en av grunnleggerne Dag Jørgensen er mer av det selvlærte slaget innen brygging, men han bruker sin tekniske utdannelse godt. Han står f.eks. bak ideen om røyking av humle. Det bør dermed være muligheter for å lær mer om både brygging og de tekniske spissfindighetene bak oppsett av et godt hjemmebryggeri.

Tidspunkt: Lørdag 15. november 11:00 – 16:00
Sted: Smakselv, Hedmarksgt 15, Oslo
Pris: 1290,-

Det er plass til 30 deltakere på kurset og det fylles opp etter prinsippet «første mann til mølla»

Påmelding kan gjøres på Smakselvs hjemmesider.

Skriv en kommentar