Eksport fra Lindheim

Gode venner fører til så mangt for Lindheim Ølkompani førte det til eksport.

Eksport fra Lindheim

I forrige uke gikk lastet Lindheim 3 paller øl på en bil som vendte snuten sørover. To av pallene gikk til Danmark og en til Spania. Dette er ikke noen stor plan for å erobre Europa, men ølinteresserte venner som ønsker å formidle det gode ølet til andre, og muligens tjene noen kroner på prosessen.

De to pallene til Danmark gikk til Drikkeriget (Henrik Boes Brølling og Jeppe Jarnit Bjergsø) og er tenkt spredt i Danmark og videre sørover på kontinentet.

Pallen til Spania blir mottatt av Beer Box. Et selskap som deler lokaler med Edge Brewing, som Lindheim har hatt et godt forhold til siden Head Brewer Alan Sheppard var med å koble opp og kjøre i gang bryggverket på Lindheim. Det er også denne forbindelsen som gjorde at både folket og ølet fra Lindheim var med på ølfestivalen i Barcelona tildigere i år.

Med på begge forsendelsene er Dead Garden, rug IPAen som ble brygget sammen med Devon Randall fra Pizza Port i høst. Golden alen de brygget med epler står fortsatt på tank, og har heller ikke fått navn, men vil snart bli tilgjengelig.

Skriv en kommentar