Bøker og Børst gjenåpner i dag

Bøker og Børst gjenåpner i dag

Mange av våre lesere har nok fått med seg at Bøker og Børst i Stavanger har måttet stenge ned driften i en uke, etter at de ble «dømt» av Stavanger Kommune for å ha brutt skjenkerglene. Nå er dommen sonet, og de er klar for nyåpning i dag mandag 1/12, klokken 10:00.

Bøker og Børst bestemte seg for å gjøre det beste ut av situasjonen og har brukt tiden til maling, vasking, generell oppussing og ikke minst kursing i øl, kaffe og førstehjelp. De skulle med andre ord være klare for enda bedre service enn før, og være i stand til enda bedre veiledning i ølets verden.

I tillegg til maling og annen oppussing er både julepynt og juleøl på plass. Utvalget av juleøl er 24 varianter på flaske og 4 på fat. Flaskene står klare alle 24, mens fatene kommer på litt etter litt frem mot jul. Litt av fjorårets juleøl er også funnet frem og gjort tilgjengelig for nye og gamle kunder.

Vi anbefaler vanligvis ikke et utested fremfor andre, men her strekker vi oss til å anbefale en tur innom Bøker og Børst, i Øvre Holmegate 32, om dere ikke helt vet hvor dere skal ta en kopp kaffe eller et glass øl etter julehandelen i Stavanger sentrum, eller rett og slett for å sjekke hvordan dette utestedet som Stavanger Kommune mener er farlig for folkehelsen ser ut.

Dersom du ønsker å lese mer om hvorfor Bøker og Børst ble pålagt å stenge finner du deres egen versjon av hendelsene her.

Skriv en kommentar