Bryggeri søker ølkjører med fin tittel

Jeg har satt meg ned og skrevet en jobbannonse for en selger for et bryggeri slik den bør være. Du kan sammenligne den med den som faktisk ligger ute nå, og er linket til lenger nede.

Bryggeri søker ølkjører med fin tittel

Har du sett alle disse kjedelige jobbannonsene som etterlyser unge dynamiske og resultatorienterte mennesker med den og den erfaringen, og lover utfordrende jobb, med utviklingsmuligheter, i et spennende miljø i fremgang? Det har jeg. Alt for mange ganger. Og jeg er passe lei av dem. Derfor har jeg tenkt at om jeg skulle laget en slik annonse ville den vært dønn ærlig – og vel så det. Det hadde muligens blitt noe slikt som dette.


 

8 Fjell Ølkompani trenger selger

Direktøren vår er drittlei av å sitte i telefonen med kreti og pleti, lempe ølkasser og måke mask. Han vi heller gjøre direktørting, hva nå det er? Derfor trenger vi en person klarer å få gjort jobben uten støttekontakt, og ikke gjemmer seg i en krok om nye mennesker eller utfordringer skulle dukke opp.

Liker du ikke utfordringer kan du slutte å lese her. Om du vil unngå varierte, og til tider lange dager, bør du søke jobb som bomvakt i stedet.

Det er meget mulig vi ikke er det spor interessert i dine evner, men skulle vi være det har du faktisk mulighet for å få jobben med den flotte og intetsigende tittelen Brand Ambassador. Dette betyr at du skal trave rundt og pushe våre produkter på HoReCa-bedrifter, og som ikke det var nok må du gjøre det samme mot dagligvaremarkedet. Det blir selvsagt mindre traving, og ikke minst bæring, om du har sertifikat for bil. Salgsoppgavene må gjøres unna på dagtid i ukene, for på kveldstid og i helgene må du være tilgjengelig for jobbing på øl-messer, smakinger og andre eventer. Du bør ikke være av typen som får akutt hjemlengsel, for det er langt fra alt av dette som foregår hos oss eller for den del i Bergen.

Selv om stillingen har en fin tittel vil det bli tatt som en selvfølge at du tar et tak der det trengs, og det lenge før vi har påpekt at det er nødvendig. Om vi får tid skal vi gi deg et par timers opplæring. Siden vi neppe får tid, er det greit for både deg og oss om du allerede har erfaring med å selge et eller annet og er i stand til å se forskjell på en pils og en porter.

Vi skulle gjerne fortalt noe flott om arbeidsmiljøet, men sannheten er at vi er en gjeng skjegget særinger som sårt trenger litt hjelp for å fremstå som en smule seriøse.

Skulle du mene du er den rette for denne salgsjobben vil du ikke ha noe problem med å finne kontaktinformasjon, og prøve å få oss til å mene det samme.

Vennlig hilsen
8 Fjell Ølkompani
Bergen


Slik ville jeg gjort det, men så kommer jeg neppe noen gang i den situasjon at jeg skal ansette en bryggeriarbeider eller noen andre for den del. Et bryggeri som faktisk skal ansette en person er 7 Fjell og det har satt opp annonsen litt mer tradisjonelt.
Du finner den her.

Skriv en kommentar