Jikiun og Kissmeyer lanserer Naked Kiss

Når store bryggere møtes brygges det store øl.

Jikiun og Kissmeyer lanserer Naked Kiss

Kjetil Jikiun, skulle ikke trenge noen nærmere presentasjon. For litt siden fikk han og Nøgen Ø besøk av den danske bryggelegenden Anders Kissmeyer. Anders er tidligere brygger og avdelingsleder i Carsberg, grunnlegger av Nørrebro Brygghus og i dag eier av Kissmeyer Beer & Brewing. Litt tabloid kan han beskrives som danskenes svar på Kjetil.

Disse to legendene brygget første gang sammen da Anders ledet Nørrebro Brygghus. Dette var Nøgne Øs første samarbeidsbrygg og resultatet Double Knot Brown lever nå videre som Nøgne Ø Imperial Brown Ale. Et glimrende øl som litt for mange overser i sin jakt på ferske IPAer og kraftige Imperial Stouts.

Denne gangen har de brygget en solbærporter, på vel 10% AVB og med det finurlige navnet Naked Kiss. Lanseringen av denne skjer på Verkstedet Bar, i Oslo, tirsdag 9/12 kl. 19:00. Entre er satt til 200,-  og inkluderer smaksprøver av 4 øl, der en selvsagt er Naked Kiss. I tillegg til de to nevnte herrer vil Tom Young fra Nøgne Ø være til stede for veilede og svare på sprøsmål. Etter smakingen vil mer godt øl fra Kissmeyer og Nøgne Ø være tilgjengelig på Cafe Sara og det forundrer oss ikke om de tre nevnte herrer blir å finne der og.

nakedkiss

Vis kommentar

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.