Gulating åpner i Larvik

Gulating åpner i Larvik

Gulating har fra før åpnet ølutsalg i Dale i Sundfjord, ølutsalg på Strømmen og gastropub i Lillestrøm. Nå åpner de nytt ølutsalg i Larvik. Dette skjer fredag 12/12 klokken 14:00. Utsalget blir å finne på Fritzøe Brygge.

Gulating forteller at de har fått de store håndbryggeriene «med på laget», slik at de ved direkte innkjøp kan tilby øl til priser de mener konkurrerer med de store dagligvarekjedene. Dette mener de er viktig som et grunnlag og er med på å åpne dørene for de mindre bryggeriene, som kan risikere å møte stengte dører eller krav om sentral listing hos sine lokale kjøpmenn.

Av bryggeriene som får hylleplass i Larvik kan vi nevne Nøisom, Austmann, Trollbryggeriet, Balder Brygg, Færder Mikrobryggeri, Fjellbryggeriet, 7 Fjell og Sagene Bryggeri, i tillegg til flere andre norske og selvsagt en del utenlandske. En del av ølet blir plassert i kjøleskap, slik at forbrukeren kan ta det rett hjem og nyte det med rett temperatur.

Vis kommentar

  1. Emdelig kommer det sundfjordinger hit. Skal puben i Lillestrøm til lørdag.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.