Sandnes har fått spesial­butikk for øl

Ølpolene har forsvunnet fra alle landets kommuner, men det er ikke slutt på spesialbutikkene for øl. Nå er det åpnet en i Sandens.

Sandnes har fått spesial­butikk for øl

28. november åpnet en ny butikk i Sandnes. En spesialbutikk for øl. Navnet er «Det Gode Brygg» og de holder til i Vågsgata 41,  i Sandnes sentrum. Parkering like ved, og kort vei til jernbanestasjonen, burde også gjøre butikken greit tilgjengelig også for kunder fra andre steder enn Sandnes, selv om det påstås at det er dobbelt så lang med tog fra Stavanger til Sandnes som andre veien.

Bak butikken stå Tom Løyning og Thor Ståle Johnsen. De begynner med ca. 200 forskjellige øl, men planlegger å utvide utvalget kontinuerlig fremover. Da selvsagt utfra hva kundene er mest interessert i. I tillegg til øl har de også en del hjemmebryggerutstyr. Skal du feire rund dag eller ha en solid hagefest er det også greit å vite at de leier ut tappetårn, slik at du for en enkelt kveld kan bli sjef i egen bar.

Åpningstider er
man-fre 10:00 – 20:00
lør: 10:00 – 18:00

Enkel og funksjonell innredning

Enkel og funksjonell innredning

Det Gode Brygg - Innredning 02

Pallesalg er effektivt og nedkjølt øl er tilgjengelig.

Vis 4 kommentarer

  1. Elskar konseptet!

  2. Er dette bare butikkstyrke eller har dere lisens til å selge sterkere saker?

    1. Butikkstyrke only 🙂

  3. Det var på tide at det kom et sånt utsalg for oss ølhunder. ..

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.