Here come the Vikings!

Here come the Vikings!

Vi vet at mange av våre leser bruker Untappd for å holde styr på hva de har drukket av øl og hvor godt de likte de enkelte variantene. For tiden foregår det en avstemning på Untappd om nye badges. En av disse er for å ha drukket norske øl. Den har fått navnet «Here come the Vikings».

Hvor mange av badgene som vil bli en del av Untappd er folkene bak appen litt uklare på De lover imidlertid at sjansen for at det skjer øker med antall stemmer. Vi mener de norske bryggeriene fortjener den oppmerksomheten en slik badge kan gi og avgir vår stemme til «Here come the Vikings» og ingen av de andre. Hva du vil gjøre er selvsagt opp til deg, men her er i alle fall linken til avstemningen. Det kreves selvsagt at en er innlogget for at en skal kunne avgi stemme.

Skriv en kommentar