Trippelsmaking på Dr. Jekyll’s

Det blir ikke bare én, men hele tre ølsmakinger på Dr. Jekyll's i Oslo mandag 19. januar.

Trippelsmaking på Dr. Jekyll’s

Det blir gode muligheter for å smake nye øl hos Dr. Jekyll’s i Oslo mandag kveld. Tre smakinger står på programmet. Første blir en smaking med øl fra Brasserie de Silly. Senere på kvelden blir det øl fra Brouwerij De Brabandere. Som det ikke er nok, har Dr. Jekyll’s lagt til en pausesmaking med utvalgte øl fra belgiske Brasserie Caulier og skotske Windswept. Her blir det ikke foredrag, men Amund Polden Arnesen og Jon Bertelsen vil presentere ølene, og det blir mulighet for å smake på fire valgfrie øl.

Til den første smakingen kommer Vic Jaenen fra Brasserie de Silly for å presentere bryggeriets øl. Den mest kjente av disse er Scotch Silly. Denne og flere andre fra Brasserie Silly ble tilgjengelig for bestilling gjennom Vinmonopolet, i slippet tidligere denne måneden. I smakingen skal seks av bryggeriets øl prøves ut. Til den andre smakingen kommer Kris Walgraeve fra Brouwerij De Brabandere. Han vil gjennomgå bryggeriets serie med Petrus-øl, og det skal smakes på seks forskjellige øl. Petrus-serien inneholder både syrlige eikefatlagrede øl – Petrus Aged Pale – og kirsebærøl – Petrus Aged Red. Også denne serien ble tilgjengelig i Vinmonopolets januarslipp.

Brasserie de Silly starter klokken 18, mens Brouwerij De Brabandere starter klokken 20. Begge smakingene koster 150 kroner, mens pausesmakingen koster 100 kroner. Påmeldingen skjer ved å sende en e-post til whisky@jekylls.no. Det er ikke påmelding til pausesmakingen.

Skriv en kommentar