Hvem vil du ha til What’s Brewing 2015?

De fleste som var på What's Brewing i 2014 vil nok si at utvalget av bryggerier absolutt var anstendig, men gjengen bak festivalen ønsker å gjøre den enda bedre og ber nå om din hjelp.

Hvem vil du ha til What’s Brewing 2015?

Om du er passe ølinteressert har du nok vært på en eller annen ølfestival, stor eller liten. Selv om en har det som plommen i egget, med gode venner og rikelig utvalg av godt øl, føler en av og til at noe mangler. Muligens et bryggeri en er svak for eller veldig spent på å smake noe fra.

Gjengen bak What’s Brewing må ha opplevd det samme, for nå ber de om publikums hjelp til å finne aktuelle bryggerier til festivalen i oktober. Dette gjør de ved å utlyse en konkurranse der premien er to festivalpass og eksklusive invitasjoner til brewers dinner, dagen før festivalen. Konkurransen går ganske enkelt ut på å fortelle hvilket bryggeri du ønsker til festivalen og – ikke minst – begrunne hvorfor du vil ha dette bryggeriet til Stavanger. Lengden på begrunnelsen er opp til deg, men vi antar at hele stiler stiller heller svakt og at enkeltsetninger må ha en skikkelig svung for å nå opp.

Bidrag sendes til competition@whatsbrewing.no

Skriv en kommentar