Ølfestival på Hønefoss

Bryggerikjellern’s Ølfestival arrangeres for 16. året på rad i Hønefoss til helgen.

Bryggerikjellern’s Ølfestival arrangeres for 16. året på rad i Hønefoss fredag 13. februar og lørdag 14. februar.

Festivalen arrangeres på Bryggerikjelleren Restaurant & Bar i Hønefoss fredag 13. februar og lørdag 14. februar. Totalt vil det være 40 forskjellige øl fordelt på tre stands på festivalen. Arrangørene lover at det blir godt øl fra både inn- og utland.

Inngangsbilletten for fredagen inkluderer åtte smaksprøver og diverse ølrelatert mat. Det blir også musikk og dans med Nygaard & Hagen Duo. Lørdagen spiller Paddy’s Pack irsk folkerock. Inngangsbilletten til lørdagens festival inkluderer fire smaksprøver. Begge dagene vil det være ekstra smaksprøver til salgs.

Festivalen starter klokken 18 fredag og klokken 19 lørdag. Billetter selges gjennom Ringbillett.

Skriv en kommentar