Haandbryggeriet til Dr. Jekyll’s

Dr. Jekyll's Pub har satset friskt på ølsmakinger så langt i 2015. Nå venter besøk fra nabobyen Drammen.

Haandbryggeriet til Dr. Jekyll’s

Haandbryggeriet gjester Dr. Jekyll’s i Oslo førstkommende mandag, 16. februar. Det blir smaking av ni av bryggeriets øl. Fra bryggeriet stiller Rune Eriksen og Ole Richard Lund. Fokuset er på deres belgisk-inspirerte surøl og gårdsøl, inkludert blant annet Haandbic og Tindbic, men det er også plass til andre godbiter. Blant annet serveres bryggeriets anerkjente juleøl Bestefar fra batch 655. Det blir også mulighet for å smake to av bryggeriets relativt nye øl for dagligvaremarketdet: Sorachi Sess og India Saison. Førstnevnte er en belgisk saison brygget med japansk humle.

Hele listen til smakingen er som følger:

  • Wild Thing
  • Haandbic
  • Tindbic
  • Flemmish Brown Sherry
  • Sorachi Sess
  • India Saison
  • Haandbryggeriet Fyr og flamme
  • Akevitt Porter (batch 602)
  • Bestefar (batch 655)

Smakingen vil koste 175 kroner og påmelding til arrangementet skjer ved å sende en e-post til whisky@jekylls.no. Arrangementet starter klokken 19.

Skriv en kommentar