Whisky og Øl i Bergen

Malt står i sentrum når det til helgen blir Bergen International Whisky & Beer Festival.

Whisky og Øl i Bergen

Bergen International Whisky & Beer Festival kan sees som en fortsettelse av Whisky Meet, som har vært holdt i Bergen flere år. Den største fellesnevneren er, foruten at det handler om whisky og øl, at Frode Harring er general for det hele.

Arrangementet er i år flyttet til Scandic Bergen City i Håkonsgaten og Frode lover mer enn 1 000 forskjellige produkter og en mengde spennende master classes. Faktisk så spennende at de nå er i ferd med å bli utsolgt. Det er imidlertid godt med billetter igjen til selve festivalen og som nevnt er det en del å velge i der. Blant utstillere kan vi nevne 7-fjell, Nøgne Ø, Kinn, Brewdog, La Trappe, Ardberg, BenRiach, Glenmorangie, Highland Park og Cask.

Åpningstider:
Fredag 13.februar kl.16:00 – 22:00
Lørdag 14.februar kl.14:00 – 21:00

Inngangsbillett:
150,- per dag eller 250,- for begge dagene.

Drikkebonger:
Øl:           kr.20,- (selges i hefte à 5)
Whisky: kr.40,- (selges i hefte à 5)

Program finner du her.

 

Skriv en kommentar