Mikromandag XL på Kvarteret

Det Akademiske Kvarter i Bergen feirer 20 år, og mandag 16. februar blir det mikrobryggerdag på Kvarteret med fokus på norsk håndverksøl.

Det Akademiske Kvarter i Bergen arrangerer Mikromandag XL mandag 16. februar med blant annet besøk av Kinn og Vestbrygg.

Kvarteret har invitert en håndfull norske bryggerier til Mikromandag XL. Arrangementet er en forlengelse av Mikromandag, som er et veletablert konsept på Kvarteret som fremhever mikrobrygg og håndverksøl. I tillegg til at det blir servert øl fra bryggeriene som deltar, blir det også en samtale mellom Vinko Sindelar fra Austmann Bryggeri og Birger Storaas fra Vestbrygg om stort og smått rundt mikroølbølgen. Under arrangementet, vil også Kvarterets eget jubileumsøl blir avduket. Jubilieumsølet er laget av Kinn, og det er kraftig inspirert av Kveldsbris.

Mikromandag XL starter klokken 16 og varer hele ettermiddagen og kvelden. Arrangementet koster 50 kroner og gir også tilgang il resten av arrangementene på Kvarteret den dagen.

Skriv en kommentar