Bryggekurs med Wild Beer Co (Oslo)

Bryggekurs med Wild Beer Co (Oslo)

Surøl er elsket, og surøl er hatet. Et bryggeri som virkelig har fått draget på å brygge surøl er Wild Beer Co i Somerset i England. Her vi vil understreke at Wild Beer først og fremst er fokusert på å lage godt balanserte øl. De som har smakt deres Modus Operanid eller Wildbeest bør skjønne hva vi mener, og har du ikke smakt disse anbefaler vi å plukke med minst en av dem ved neste besøk på Vinmonopolet eller delta på smakingen som beskrives lenger nede.

Førstkommende lørdag er sjefsbrygger Brett Ellis (må ikke forveksles med den amerikansk forfatteren, eller soppen Brettanomyces) på besøk hos Smake Selv og deler sine bryggetips. Dette som en del av deres kursserie «Brygg med en bryggmester». Etter bryggekurset blir det smaking der Ellis guider deltagerne gjennom Wild Beers utvalg.

En kan melde seg på bryggekurs og smaking (1290,-) i et eller kjøpe billetter til smakingen alene (290,-). Detaljer og link til billettsalg finner du her.

Skriv en kommentar