Lanseringsfest for IKT-øl

Det er kanskje ikke noen stor overraskelse at datanerder kan lage godt øl. Nå har vinnerne av IKT-NM i hjemmebrygging 2014 brygget øl hos Crow i Oslo.

Lanseringsfest for IKT-øl

I kveld, torsdag 26. februar, lanseres vinnerølene fra fjorårets IKT-NM i hjemmebrygging. IKT-NM arrangeres av Norbrygg og mesterskapet er åpent for alle som jobber med IKT. Og folk i IKT-bransjen er glade i øl og i konkurranser. De to årene mesterskapet har blitt arrangert, har det vært hard konkurranse om seieren.

Brewmance Bryggeri vant «Publikums Favoritt»-prisen med sin Lemongrass Lager. Ølet ble for litt siden brygget hos Crow Bar i Oslo og er nå klart for tappekranene etter et lite navneskifte til Citrus Lager. I tillegg til publikumsprisen, ble det også gjennomført en fagdommerkonkurranse. Denne vant bryggerlaget Hoppy Amish som består av Colin Eick, Håkon Zahl, Stian Danenbarger og Wolfgang Roger Eick med deres Amish IPA. Dette ølet ble, som en del av premien for seieren i mesterskapet, brygget hos Austmann i Trondheim.

Både Citrus Lager og Amish IPA blir å finne på lanseringen i kveld hos Crow Bar i Oslo i kveld. Det blir dermed mulighet for å smake på begge vinnerne av IKT-NM i 2014. Arrangementet starter klokken 18 og det er gratis inngang. Ølinteresserte bør derfor kjenne sin besøkelsestid.

Skriv en kommentar