Ølbryggerens Middag, Hjemme Hos Wenche (Arendal)
Det går en Ølbrygger-middag-vind over landet, og den blåser selvsagt ikke forbi hjembyen til vår mest kjente brygger.
Dette er ikke så intimt og trangt som det kan høres ut for den uinnvidde. Hjemme Hos Wenche er en restaurant på Hisøy i Arendal Kommune, drevet av Wenche Bakke. Filosofien bak stedet er «Å levere mat og opplevelser med hjertet» og hva kan da være mer naturlig enn å invitere Kjetil Jikiun til å matche øl og mat sammen med stedets kokker? Dette er gjort, og nå har du mulighet til å smake på kombinasjonene og høre Kjetil fortelle om ølet.
Ølbryggerens Middag med Kjegil Jikiun arranges fredag 13. mars, klokken 19:00
Menyen blir som følger
Forrett:
Fjøl med flatbrød, surdeigsbrød, godt lagede oster og litt annet godt.
Saison
Hovedretter:
Klippfisk i flere varianter strø/espuma med potet/grillet/skum.
En deilig smørsaus med taskekrabbe.
Flotte vintergrøsnsaker i sitt rette element på tallerkenen.
Vic Secret IPA
Trippel Tiger
Okse på to måter
Oksekjake kokt i øl og alt det gode i lang tid.
Smakfull saus, fantasifull potet og gode grønnsaker
#100
Imperial Stout
Ost:
En deilig kreasjon med kraftkar og andre gode smaker som passer perfekt til øl.
Imperial Brown Ale
Dessert:
Noe deilig med øl og mørke bær
Havrestout eller Porter – dette jobber Kjetil og kokkene med….
Kaffe
Pris pro pers: kr 1 195,-
Påmelding: lise@hjemmehoswenche.no
Skriv en kommentar
Skjul kommentarer