Ølbryggerens Middag, Hjemme Hos Wenche (Arendal)

Det går en Ølbrygger-middag-vind over landet, og den blåser selvsagt ikke forbi hjembyen til vår mest kjente brygger.

Ølbryggerens Middag, Hjemme Hos Wenche (Arendal)

Kjetil Jikiun i Nøgne Ø forteller om det nye samarbeidsølet til fremmøtte på Dr. Jekylls i Oslo.

Dette er ikke så intimt og trangt som det kan høres ut for den uinnvidde. Hjemme Hos Wenche er en restaurant på Hisøy i Arendal Kommune, drevet av Wenche Bakke. Filosofien bak stedet er «Å levere mat og opplevelser med hjertet» og hva kan da være mer naturlig enn å invitere Kjetil Jikiun til å matche øl og mat sammen med stedets kokker? Dette er gjort, og nå har du mulighet til å smake på kombinasjonene og høre Kjetil fortelle om ølet.

Ølbryggerens Middag med Kjegil Jikiun arranges fredag 13. mars, klokken 19:00

Menyen blir som følger

Forrett:
Fjøl med flatbrød, surdeigsbrød, godt lagede oster og litt annet godt.
Saison

Hovedretter:
Klippfisk i flere varianter strø/espuma med potet/grillet/skum.
En deilig smørsaus med taskekrabbe.
Flotte vintergrøsnsaker i sitt rette element på tallerkenen.
Vic Secret IPA
Trippel Tiger

Okse på to måter
Oksekjake kokt i øl og alt det gode i lang tid.
Smakfull saus, fantasifull potet og gode grønnsaker
#100
Imperial Stout

Ost:
En deilig kreasjon med kraftkar og andre gode smaker som passer perfekt til øl.
Imperial Brown Ale

Dessert:
Noe deilig med øl og mørke bær
Havrestout eller Porter – dette jobber Kjetil og kokkene med….
Kaffe

Pris pro pers: kr 1 195,-
Påmelding: lise@hjemmehoswenche.no

Skriv en kommentar