Lillestrøm Ølfestival

Lillestrøm Ølfestival

Torsdag 12. – Lørdag 14. mars arrangeres Lillestrøm Ølfestival. Utelivet i Lillestrøm står bak og festivalen har som uttalt mål å «vise frem mangfoldet og vise øl som noe langt mer enn den tradisjonelle halvliteren«.

Festivalen foregår på utestendene rundt i byen. Vi nevner spesielt det på fredag og lørdag er ølmesse på Klimt, med 15 utstillere og rundt 150 forskjellige øl.

Program finner du her.
Eventside på Facebook finner du her.

 

Vis kommentar

  1. Det ser ut som seansen kl 1730 på lørdag (foredrag av yours truly) vil bli første sjanse noensinne i Norge til å prøve øltypen koduõlu. Det vil si: estisk gårdsøl. Jeg har aldri smakt dette selv, men de som har smakt akkurat denne ølen sier den skal være veldig bra.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.