Beermaker’s Dinner på Fish & Cow (Stavanger)

Beermaker’s Dinner på Fish & Cow (Stavanger)

Tirsdag 17. og onsdag 18. mars, begge dager 19:00, er det duket for Beermaker’s Dinner på Fish & Cow i Stavanger. Restauranten samarbeider med Lervig om å sette sammen en meny bestående av fem retter med hvert sitt øl som følge.

Menyen virker spennende og legger opp til to smakfulle og hyggelige kvelder. Et par av ølene er eksklusive. Som aperitiff serveres Sour Suzy, en berliner weisse som Lervig foreløpig kun har brygget en testbatch av. Den bør bli et nytt spennende bekjentskap. Som forrett får man foie gras med toast og sitrusmarmelade servert sammen med en annen nykommer fra Hillevåg-bryggeriet, Grapeful Oat IPA.

Syltet skate får følge av Lervigs White IPA, mens gjestene også kan forvente seg oksebryst sammen med porteren Kringly Kris. Kvelden avsluttes med kirsebær, olivenolje og sjokolade. Til desserten serveres Konrad Cherry Art Collection Barrel Edition, en imperial stout på heftige 13 % tilsatt sure kirsebær og lagret på portvisfat.

Prisen for middagen er 1050 kroner per hode, påmelding kan sendes til post@fishandcow.no

Skriv en kommentar