Grand Beermakers Dinner (Bergen)

Grand Bergen satser på en serie med Beermakers Dinners. Vi har fått kikke dem litt i grytene og har tro på at dette blir bra.

Grand Beermakers Dinner (Bergen)

Grand Bergen, for mange bedre kjent som Grand Selskapslokaler, har begynt en serie med Beermakers Dinners. Planen er å ha 3-4 slike middager i halvåret. Selvsagt med nye bryggerier hver gang, i alle fall til de har vært gjennom såpass mange at det vil være naturlig å begynne på nytt. Tidspunktene vil avhenge av når det passer for bryggere og bryggeri.  Grand Bergen ligger nesten så midt i Bergen sentrum som det er mulig å få det, vegg i vegg med Sundt-bygget og med inngang tvers overfor Hotel Norge (Radisson Blue).

Opplegget for middagene er grovt sett dette: Dørene åpnes 18:00. Middag fra 19:00. 5 retter med 5 matchede øl. Kokkene beskriver maten. Bryggerne beskriver ølet. Middag antatt ferdig 22:00. Deretter er det mulig å få kjøpe øl fra det aktuelle bryggeriet, både de som ble brukt til middagen og andre, frem til lokalet er tomt eller klokken er 01:30. Grand kan på det meste bespise 500 mennesker, men dette er ikke drop in og billetter må kjøpes eller avtales på forhånd.

Så langt i å har de hatt middag med Kinn, kommende fredag blir det med 7 Fjell og sener i vår kommer Ægir på besøk. Vi snek oss med på første smaking av mat og øl sammen. Gahr Smith-Gahrsen (7 Fjell) og Rolv Bergesen (Grand) var i førersetet og kom frem til flere meget lovende kombinasjoner. Noen forventede og tradisjonelle andre litt mer uventet og spennende. Rolv Bergersen og Sigurd Terum Kvitberg jobber videre med resultatet og kommer til å presentere en komplett meny fredag 20. mars. Gahr vil selvsagt være til stede og fortelle litt om hvert enkelt øl.

Billetter til arrangementet kan kjøpes på Vestbrygg, Pingvinen og Café Opera. Skulle du ikke ha ærend i de deler av Bergen, eller være tilreisende, kan billetter ordnes via mail til grand@engengruppen.no.
Pris per kuvert er kr 795,-

Neste Beermakers Dinner på Grand Bergen er som nevnt med 7 Fjell, 20. mars.

7-Fjell-rekke

Skriv en kommentar