Kjetil Jikiun slutter i Nøgne Ø

Det kommer nok som en overraskelse for de fleste, men nå er det bekrefet. Kjetil Jikiun ha sin siste dag på Nøgne Ø, Det kompromissløse bryggeri 31. juli.

Kjetil Jikiun slutter i Nøgne Ø

Vi fikk et tips for noen uker siden. Et tips vi var litt skeptiske til om var sant. Et par telefoner bekreftet imidlertid at dette var noe i tipset, men etter sterke oppfordinger om å ikke offentliggjøre dette lot vi det ligge. Nå vet vi at andre medier er på saken og velger derfor å dele med våre lesere at Kjetil Jikiun har sagt opp sin 50% stilling i Nøgne Ø. Hans siste arbeidsdag for bryggeriet blir 31/7.

Daglig leder i Nøgne Ø, Tore Nybø bekrefter dette og forteller videre: “Vi har jobbet sammen i mange år og jeg beklager at Kjetil nå slutter. Han har vært den kreative drivkraften og vil bli savnet. Han har vært en solid aktør og vil alltid være tett assosiert med Nøgne Ø. Med det vi har av samlede kreative krefter vil forhåpentligvis komme opp mot det han tilførte”

Vi i Ølportalen vil gjerne legge til at Kjetil Jikiun er uløselig knyttet til all brygging av håndverksøl her i landet. Han kan betraktes som far til den ølrevolusjonen som fortsatt ruller over landet.

Kjetil har kjøpte seg vingård på Kreta og med det er på sett og vis ringen sluttet. Det var nemlig vin som vekket hans interesse for smakssammensetningene i drikke, og som fikk ham til å starte Nøgne Ø. Samtidig blir vi ikke spesielt overrasket om Kjetil dukker opp som gjestebrygger diverse steder. Vi ønsker ham lykke til videre, uansett hvilket kreativt prosjekt han måtte sette i gang.

 

 

 

Skriv en kommentar