Bryggselv Stavanger i nye lokaler

Hjemmebrygging er på fremgang. Nå har Bryggselv i Stavanger vokst ut av sine gamle lokaler.

Bryggselv Stavanger i nye lokaler

Det begynner å ta form

Bryggselv Stavanger startet opp i 2013. Da nærmest som et prøveprosjekt for å se om det var kundegrunnlag nok til en bryggebutikk i Stavanger. Etter 2 års drift rapportere de om overveldende respons og kunder fra Haugesund i nord til Mandal i sør. Dette har også ført til at de har vokst ut av lokalene.

Nye lokaler blir i Johannes Gate 21, i østre bydel. Aleksander Baustad forteller at dette bare er et steinkast fra Mike Murphys nye ølbar ØST. Et naboskap de regner med vil bli satt pris på av begge parter. Han forteller videre at de nye lokalene har bedre plass og at noe av denne plassen vil bli satt av til sosial omgang og samtaler mellom kundene. De ønsker rett og slett å bli et knutepunkt for hjemmebryggere i området.

De nye lokalen åpnes onsdag 6. Mai Kl 11:00.

Skriv en kommentar