Norsk revansje i Bryggeribråk

Lervig seiret over Dugges i den tredje innledende runden i Bryggeribråk.

Norsk revansje i Bryggeribråk

Lervig sørget for norsk revansje da de møtte svenske Dugges Bryggeri til Bryggerikamp på Håndverkerstuene. Stavanger-bryggeriet seiret etter å ha sikret flest stemmer for både forrett og hovedrett. Lervig sørget dermed for utligning etter 7 Fjells tap mot Gotlands bryggeri i den første runden av årets Bryggeribråk. Svenskene klarte imidlertid å stikke av med flest stemmer til desserten.

Det har vært god interesse for Bryggeribråk så langt, og i tredje runde var det også flere representanter fra deltakende bryggerier til stede. Både representanter fra Ringnes, Nøgne Ø og Kinn fikk med seg kampen mellom Lervig og Dugges.

Nøgne Ø og Ringnes møtes til kamp allerede 25. mai en reprise av fjorårets innledende runde av Bryggeribråk. Førstkommende mandag, 18. mai, står kampen mellom finske Malmgård og Kinn. Etter hva Ølportalen er kjent med, vil blant annet representanter fra den finske ambassaden i Oslo møte opp for å heie frem sitt bryggeri.

Skriv en kommentar