Lindheim tar over Mikkeller Bar og Mikkeller & Friends

Lindheim tar over Mikkeller Bar og Mikkeller & Friends

Lindheim Ølkompani er ikke noe stort bryggeri. De brygger batcher på 1200 liter og distribuerer det meste til utesteder her i landet. Litt eksport driver de imidlertid med. Da i hovedsak til Danmark og Spania. En av hovedkundene i Danmark er Mikkeller, gjennom de to barene selskapet driver i København. De må tydeligvis være fornøyd med ølet de får fra Lindheim for nå skal Ølkompaniet kjøre «tap takeover», eller krankupp som vi liker å kalle det, på både Mikkeller Bar og Mikkeller & Friends. Begge kuppene skjer i slutten av mai. 29. på Mikkeller Bar og 30. på Mikkeller & Friends.

Mikkeller & Friends har lagt ut listen over hva som blir tilgjengelig hos dem og vi antar det blir det samme på Mikkeller Bar.

Helan & Hallon
Lords of Acid
Jacobs Hage
Greatfruit
Farmhouse Ale – Barrel Aged
Farmhouse Ale
Surt Jub.
Apple Farmhouse
Afraid of the Dark
XX-Mas
og noen flasker  
Cherry Farmhouse

Skriv en kommentar