Solskinn for Voss Bryggeri

Hovedstaden kunne notere seg årets beste maidag så langt da Voss bryggeri besøkte Parkteateret.

Solskinn for Voss Bryggeri

Anledningen for besøket var lanseringen av Parkteaterets Idretts Lesk (P.I.L.), en forfriskende pale ale brygget med bjørkesaft og «humlet» med gjøksyre og bjørkeskudd i tillegg til Cascade og Chinook-humle.

Mens solen skinte over hovedstaden, tok bryggeriet over uteserveringen til Parkteateret på Grünerløkka i Oslo, i et slags uteølkrankupp. Bak kranene stod Jeanette Lillås og Dag Jørgensen fra Voss Bryggeri og serverte sol- og øltørste Løkkabeboere. I tillegg til det nye ølet brygget for Parkteateret, var det også mulig å smake flere av de øvrige ølene til Vestlandsbryggeriet.

Jeanette og Dag vil også kuppe kranene på uteserveringen til Parkteateret i morgen, søndag 24. mai, og det blir dermed nye muligheter for å smake på ølet og møte bryggerne fra Voss. Det blir også gode muligheter for å smake på Parkteaterets Idretts Lesk fremover for alle som bor i eller besøker hovedstaden. Ølet er årets sommerøl på Parkteateret, og vil være tilgjengelig fra fat.

Bildekarusell

Skriv en kommentar