Grünerløkka Brygghus vokser

Grünerløkka Brygghus ser optimistisk på fremtiden og utvider både bryggeri og servering.

Grünerløkka Brygghus vokser

Grünerløkke Brygghus har nylig installert 3 nye gjæringstanker, hver på 4 000 liter. Fra før har de 2 tilsvarende tanker og 3 på 3 000 liter. Dette gir i tillegg til økt kapasitet rent volummessig, også en økt fleksibilitet. De regner nå med å kunne komme opp mot 300 000 liter i året om det skulle bli nødvendig. Selve bryggingen skjer på et 1 000 liters anlegg, der de kan kjøre 2 batcher gjennom på ca. 9 timer. Den økte kapasiteten kan bli nødvendig ettersom de nå også vurderer mulighetene for å eksportere. Dette blir gjort sammen med distributøren Cask. De snuser også litt på butikkmarkedet.

Det vil også bli startet et nytt utested, Vespa & Humla, som blir en utvidelse av Café Vespa. Målet er å lage en bydelskro på Rhodeløkka som er åpen fra morgen til kveld, med servering av helgrillet kylling og porchetta fra roterende grill og annen god mat. Fellesnevneren i menyen vil være at det er mat som passer til øl fra bryggeriet og øl fra gjestetårnene de planlegger å installere. Omvisninger på bryggeriet og kombinasjonsmenyer med øl og mat står også på programmet.

Neste prosjekt er fatlagring. Det regner vi med å komme tilbake til.

Skriv en kommentar