Det er klart for Kristiansand Ølfestival

Det er klart for Kristiansand Ølfestival

Kristiansand Ølfestival arrangeres i år for fjerde gang og har, gjennom diverse aktiviteter på byens serveringsteder, vokst til et flere dagers arrangement. Først ute er Christiansand Brygghus som kjører åpent bryggeri på onsdag 19. august. Torsdag 20. august blir det valgets kvaler for byens ølentusiaster, da inviterer Patrick’s Pub og Restaurant til Tap Takeover med 7 Fjell Bryggeri og  samtidig får Bakgården Både & får besøk av Norges første ølsommelier Amund Polden Arnesen. Amund holder et kurs i ølsmaking som skal passe for alle med en interesse for å lære mer om smak og aroma, både nybegynnere og viderekommende.Her er det begrenset antall plasser og forhåndspåmelding. Fredag 21. august inviterer Gastropuben på Kick til Ølbryggerens Middag med byens nyeste bryggeri Qvart Ølkompani. Dette inngår i gastropubens faste konsept med en 4 retters middag, med spesialmeny tilpasset øl fra kveldens bryggeri. Også her er det påmelding og begrenset antall plasser. Fredag blir det også ølsmaking på Bakgården Både & med Sean Casey (ikke bekreftet enda)

Så kulminerer det hele i den store happeningen i Bendiktsbukta på Odderøya lørdag kl. 13 til 18, med over 200 forskjellige øl fra mer enn 25 leverandører. Billetter og forhåndsbonger til Odderøya kjøper du på billettservice: http://www.billettservice.no/
For påmelding til øvrige arrangementer – se de forskjellige serveringstedenes Facebook sider.

 

Listen over bekreftede bryggerier er foreløpig som følger:

7 Fjell Bryggeri

Altia (interbev, bibendum/Strøm)

Balder

Beverage Brands AS

Brewery International Norge

Bryggselv

Cask Norway

Cervisiam

Christiansand Brygghus

Ego Brygghus

Fjellbryggeriet

Hansa/CB

Heidrun Hjemmebryggerlaug

Hunsfoss bryggeri

Kinn

Lindesnes Brygghus

Malting House

Nøgne Ø

Palmer Group

Qvart Ølkompani

Ringnes

Strag

Sundbytunet

Vinhuset NoFra AS

Voss Bryggeri

Skriv en kommentar