Lindheim videre til semifinale

Det ble rått parti da Lindheim møtte Nøgne Ø i den første kvartfinalen av Bryggetibråk.

Lindheim videre til semifinale

Lindheim Ølkompani ble det første bryggeriet som gikk videre til semifinalene i årets Bryggeribråk på Håndverkerstuene. Bryggeriet gjorde rent bord da de møtte Nøgne Ø mandag kveld. Telemarksbryggeriet scoret best hos publikum både til forrett, hovedrett og dessert. Nøgne Ø er dermed ute av kampen om å bli kåret til det beste bryggeriet til å sette øl til mat. I fjor gikk Grimstadbryggeriet ut av konkurransen i den innledende runden etter tap for Ringnes, som senere vant hele konkurransen. Nøgne Ø slo nettopp Ringnes i årets Bryggeribråk.

Neste kvartfinale står mellom Gotland og Kinn. Gotland er ett av to utenlandske bryggerier som er igjen i konkurransen etter at de vant over 7 Fjell i den innledende runden.

Skriv en kommentar