Gulating åpner i Bergen

Ølnerder i Bergen Vest kan glede seg. De får nå et nytt sted å lete opp spennende øl.

Gulating åpner i Bergen

Gulating Ølutsalg har etablert seg med butikker forskjellige steder i landet og nå har turen kommet til Bergen. Butikken holder til i 1. etasje på Vestkanten Storsenter, ved Meny, G-Sport, Jernia og Lie Nilsen Bakeri. Lokalet er på 60 m2 og de satser på å ha over 300 typer øl i butikken til en hver tid. Da med hovedfokus på norske bryggerier.

Gulating Vestkangen forberedelser utenfra

– Vi gleder oss spesielt til å selge det mest lokale ølet i Bergen, som Lysefjorden, 7fjell og spesielt Northern & co fra Fedje, sier daglig leder Yngve Thomassen Flognfelt og legger til:
– Ironisk nok så kommer vi til å åpne med det største trønderske utvalget sør for Trondheimsfjorden.
Han forteller og at de har et godt samarbeid med Eiker Ølfabrikk i Mjøndalen. Derfra vil de være tilgjengelig alt fra pilsner til mørke stouts/porters og belgiske varianter.

– Vi ønsker å ha smaker for både nybegynnere, pilselskeren og den viderekommende. Det blir salg av forskjellige ølglass og cirka 10 bøker om øl, bøker om brygging samt mat og mat.

Gulating Vestkangen forberedelser

 

Som i de andre Gulating butikkene vil de ansatte ha godt med kunnskap om øl. Her har i tillegg alle erfaring fra utelivet i Bergen og de fleste driver også med hjemmebrygging. På sikt ser de også for seg å selge ølsett (all grain) basert på oppskriftene til Gualting-ansatte rundt i landet.

– Vi gleder oss vanvittig til å åpne butikken og husk at Vestkanten er bare 12 minutter med bussen fra sentrum!, avslutter Yngve.

Vanlige åpningstider er:
Hverdager 10:00 – 20:00
Lørdager 10:00 – 18:00

Selve åpningen skjer fredag 11/9 kl. 12:00. Fra 16:00 vil det være representanter fra 7 Fjell og Haandbryggeriet til stede, for å diskutere øl med dem som vil, og selvsagt vil Gulatings grunnlegger Rolf Ivar Skår og innkjøpssjef Tommy Holen Helland være til stede.

Skriv en kommentar