Steve Grossman besøker Norge

Sierra Nevada Brewing Co ser ut til å ville satse mer på Norge. Vi har fått flere av deres produkter tilgjengelig og nå sender de sin sjefsambassadør hit for å fortelle om bryggeriet og deres øl.

Steve Grossman besøker Norge

Foro: Jørn-Idar Kvig / Beer Enthusiast

Steve er bror av Sierra Nevadas grunnlegger Ken Grossman. De lærte i sin tid hjemmebrygging sammen og i dag jobber Steve som ambassadør for Sierra Nevada. Tirsdag 29. september vil han, i samarbeid med importør Beer Enthusiast, holde ølsmaking og foredrag om bryggeriets historie på Parkteateret i Oslo. En historie som begynner litt før en hermetikmaskin kjøpes inn og bygges om til flasketapper og som i dag er kommet til to av USAs største håndverksbryggerier. Artikkelforfatteren har lest Ken Grossmans bok «Beyond the Pale» og vet at den historien er verdt å få med seg.

«Vi har jobbet med å overtale Steve til å komme til Norge de siste tre årene, og til tross for å være en av de minste samarbeidspartene for bryggeriet har han valgt å ta turen hit. Under et besøk hos bryggeriet i Chico, California i 2014 fikk han en strikket ølhanske med Mariusmønster, og vi håper å vise han Norge fra sin beste side, med god mat og drikke. Så mye inspirasjon som norske mikrobryggerier har fått fra bryggerier som Sierra Nevada og andre amerikanske mikrobryggerier, så føles det bare riktig å vise dette for bryggeriet.»,
forteler Jørn Idar Kvig, Group Beer Manager hos Beer Enthusiast.

Informasjon om tidspunkt pris og påmelding finner du i vår kalender.

Vis 2 kommentarer

  1. Nå var det vel KEN ikke Ned Grossmann som startet Sierra Nevada.

    1. Det stemmer og feilen ble rettet så snart den ble oppdaget.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.